Om du behöver kreativa idéer, gå en tur

Aktiva
vandringsresor

Gettyimages 531040471 Tatras Berg Polen

Vandringsresor för dig som älskar att vara aktiv under semestern men saknar någon att vandra med.

Sportfantast eller älskar du bara naturen? Anledningarna är många till varför den friska luften är så behaglig, men har du hamnat på denna sidan är du förmodligen en av dem som tröttnar på solstolen efter några timmar. Du har spring i benen och vill helst utforska nya spännande miljöer.

En vandringsresa med Carpe Diem tar dig närmre upplevelserna, naturen, dofterna och allt det du älskar med att vara utomhus.

Våra vandringsresor är för alla nivåer oavsett om du önskar bestiga toppar eller lukta på så många blommor du kan under vägen längs Italiens kust.

Vandring i all sin ära, men så klart skall vi också uppleva lokala landsbygder, god mat och dricka under vägen. Trött i benen sa du? Varför inte avsluta en dags vandring i poolen eller i ångbadet?

Aktuella resor

 • Vandring Slovakien - Tatrabergen

  Avresa 06.08.2019 / 6 dagar

  Fullbokat

  Slovakien är en nyhet och vi vet redan att platserna kommer gå som smör – aktivitetsresor är något Carpe Diem-resenärer gillar! Vi erbjuder dig härmed en resa till Tatrabergen mellan Slovakien och Polen – ett härligt ställe för vandringar i [...]

  Tour leaders

  Priser från 13.880,-

  Ta kontakt för ledig plats

 • Vandring - Sorrento, Amalfi och Capri

  Avresa 11.10.2019 / 8 dagar

  Få platser

  Dramatisk natur, hisnande vyer och en kryddoftande atmosfär. Landskapet runt Sorrento, Amalfikusten och Capri bjuder på en buffé av minnesvärda platser och kameraögonblick. Vi i Carpe Diem älskar kombinationen av aktivitet och avslappning. Och [...]

  Tour leaders

  Priser från 16.970,-