Lämna stress och julstök hemma och få luft under vingarna 🕊️

Jul & Nyårsresor

Getty Images 1129165447 Slovakia Bratislava vinter by

Spendera julen i gott sällskap, sol och värme?

Ja, tack! Gröt och minusgrader i all ära… Men att möta julen bland varmare breddgrader gör garanterat gott för både kropp och själ. Kasta julklappshetsen i komposten och packa resväskan med kamera och flipflops. Julen är väl ändå en direkt översättning av definitionen ”semester”?

Julkonsert i det praktfulla Wien, eller kritvita stränder längs Cyperns solglada kust? Under jul och nyår myllrar såväl Europa som världen av en mängd olika resmål!

Att inte ha någon att resa med är inget argument som biter på oss. Vi reser tillsammans som soloresenärer och ingen behöver fira jul ensam. Den allra finaste julklappen kan kanske vara nya vänner för livet!

Aktuella resor

 • Julresa till Cypern

  Avresa 21.12.2019 / 8 dagar

  Fullbokat

  Cypern om vintern är något helt annat än de turisttäta sommarmånaderna – här kan vi ta det piano, precis så som vi vill ha det. Charmen med att spendera julen bland palmer och ljumma havsvindar! Med 340 soldagar om året är det svårt att bli besviken.

  Tour leaders

  Priser från 16.770,-

 • Magiskt nyårsfirande i Wien och Bratislava.

  Avresa 28.12.2019 / 6 dagar

  Fullbokat

  Sex fullspäckade dagar av upplevelser, MYCKET god mat och dryck och härlig helgstämning. Detta i två vackra europeiska grannstäder. Vi börjar i stan som har allt: Wien! och avslutar i Bratislava. En salig blandning av nytt, gammalt och ännu äldre.

  Tour leaders

  Priser från 15.970,-