Sa du hotell med utsikt?

Flodkryssningar

Douro Valley flodkryssning

Kryssningar längs de vackraste av världens alla floder, för dig som uppskattar att semestra tillsammans med andra glada resenärer

Följ med på flodkryssning och njut av alla de semester-ingredienser som det innebär. Packa upp resväskan och livsnjutaren i dig själv, medan du lutar dig tillbaka och låter kaptenen ta dig till de platser du drömt om (och ännu inte visste att du drömt om!). På båten finns allt du kan tänka dig – fantastisk utsikt, nya vänner och ett och annat vinglas.

Sa du hotell med utsikt? Ja visst! Men förbered dig på en säck full av överraskningar… Ena dagen kan det vara Amsterdams myllrande gator som bjuder på show, medan Budapests storslagna vattenfront tar över underhållningen dagen därpå.

Flodkryssning är ett bekvämt, men också spännande sätt att resa på. Upplevelserna är täta, både ombord och bland de varierande utflykter som erbjuds under vägen. Smaka på fascinerande historia, arkitektur, konst och kultur när vi välkomnas av olika destinationer och lokalinvånare.

Längtar man tillbaks ombord, till nyfunna vänner och avslappnade festligheter, står däck och ruff alltid öppet. Här är det bara att åter slänga av sig promenad-sandalerna och tacka ja till kockens kulinariska specialiteter.


Flodkryssningar med Carpe Diem

✔️ Alltid med våra duktiga reseledare
✔️ Det allra mesta är redan inkluderat i priset
✔️ Ofta utan singeltillägg
✔️ Nya vänner att spendera dagen med och inte minst dela alla minnen med!