Anne Marthe Barfod

Reseledare / Guide

Anne Marthe Barfod är utbildad fotograf, men har i stort sätt varit på äventyr runt världen i hela sitt liv. Från att hon jobbade på Kibbutz i Israel i 1973, till att jobba på en fiskebåt på Patmos i Grekland och egen buss från Norge till Nepal. Resan tog ett år att genomföra med familj och vänner 1979.

Tidigt 80-tal fick hon jobb som reseledare för Startour på Kreta, Dubrovnik och Spanien, för att ta vägen vidare till Temaresor där hon jobbat i över 20 år med rundresor. Anne Marthe är vår fasta reseledare i Marocko, där hon bott i 30 år och driver sin egen resebyrå.

Anne Marthe älskar historia, matlagning (hon har skrivit Bismillah, kokbok om marockansk mat och traditioner). Anne Marthe har varit i över 70 länder och pratar franska, arabiska, grekiska, norska och engelska.

Reseledare Anne Marthe

Resor med Anne Marthe

 • Solo-tur till Marocko

  Avresa 28.09.2019 / 8 dagar

  Ledig

  Vi landar i Marrakech där alla våra semester-sinnen får sig en riktig kick-off och förbereds på vad veckan kommer att bjuda på. Omringad av de imponerande Atlas-bergen och med Medinans virrvarr i centrum, står staden på många sätt som Marockos [...]

  Tour leaders

  Priser från 14.970,-