Vegard Emil Pettersen

Reseledare

Vegard är bosatt i Spanien, i Malaga. Vad som var tänkt att vara ett "viloår" i Spanien för tio år sedan blev mer permanent ... Han gillar värmen bäst, så det blir knappast någon snar återkomst till Norge. En av Vegards passioner är golf och han har sitt eget företag som organiserar skräddarsydda golfresor till Costa del Sol och Costa del Luz. Vegard har också en bakgrund från försäljning, men de senaste åren har han arbetat som platschef på Escape Travels hotell på Spaniens solkust. Han är också en guide för resor runt Andalusien. Naturligtvis talar Vegard flytande spanska och han uppskattar goda matupplevelser.

Reseledare_Vegard_Pettersen

Resor med Vegard Emil

 • Hurtigruten längs Norska kusten

  Avresa 12.10.2019 / 7 dagar

  Fullbokat

  Carpe Diem + Hurtigruten= sant! Oavsett vilken tid på året du åker på detta äventyr så är det en mäktig upplevelse. Varje årstid har sin charm och särprägel. Hurtigruten från Bergen till Kirkenes är en klassiker, och många åker den igen och [...]

  Tour leaders

  Priser från 16.590,-

 • Julresa till Cypern

  Avresa 21.12.2019 / 8 dagar

  Få platser

  Cypern om vintern är något helt annat än de turisttäta sommarmånaderna – här kan vi ta det piano, precis så som vi vill ha det. Charmen med att spendera julen bland palmer och ljumma havsvindar! Med 340 soldagar om året är det svårt att bli besviken.

  Tour leaders

  Priser från 16.770,-

  Enkelrum utan tillägg i pris

  En ledig plats med avresa från Göteborg