Carl Olsson

Reseledare

Carl sitter vanligtvis på kontoret och klipper ihop nya spännande resor, men tar gärna en tur som reseledare när det passar. Carl har gått över minfält från Venezuela till Colombia, studerat eko-turism djupt inne i den malaysiska regnskogen och på fritiden hänger han möjligen under en fallskärm i Skåne. Han har också jobbat som dykguide i Indonesien, bomullsbonde i Australien och drivit egen mediebyrå. Med uppväxt och bakgrund från en bondgård i södra Sverige, har han en stor förkärlek för djur och natur. Det är en viktig del av upplevelsen när han själv är på resande fot.

Med över 50 land i bagaget har han alltid en historia att berätta från ett av sina äventyr världen över. När han inte reser eller hoppar fallskärm, ligger han kanske i en hängmatta i hemstaden Oslo, eller i ett tält någonstans i Norges vackra natur.

Reseledare Carl
 • Favorit land

  Jordan, Jordan och Jordan!

  Eller vänta nu, är det kanske Kenya?

  Nej det måste vara Vietnam.

  Nej vet du va, det går inte att välja, det finns allt för många härliga platser på vår planet.

 • Drömresa

  Lätt som en plätt!!

  Har alltid drömt om att köra genom Afrika, kanske starta i Sverige och avsluta i fantastiska Cape Town. Hade varit så häftigt.

 • Det bästa med att resa själv?

  Jag är alltid lika imponerad över hur många vänner våra resenärer får efter en resa. Själv tycker jag det är fantastiskt kul att så många av våra resenärer om och om igen.