Ann Reksten

Reseledare

Ann har rest världen runt både privat och i jobb. Hon har bakgrund från hotell- och eventbranschen och har bott i Sverige, Schweiz, England och nu i Norge. Ann är en aktiv dam ”full av gott humör” och hon är ett orakel av idéer som skapar liv, rörelse och skratt där hon befinner sig, men så har hon också bakgrund som skådespelare.

Hon är väldigt glad för djur och har varit aktiv ryttare. Ann har drivit restauranger, så mat och vinintresset är också en stor del av hennes liv. Av resmålen så är det nog Indien som står henne närmast hjärtat eller en aktiv resa.

Reseledare Ann på en strand i Kenya
  • Favorit resmål

    Jag har ingen favorit, för mig är halva äventyret att uppleva nya ställen, människor och upplevelser. Att fortfarande bli överraskad och imponerad över platser som tar andan ur mig är en känsla jag aldrig vill släppa.

  • Varför reseledare?

    Det är för mig helt naturligt att jobba med service. Att få gäster att trivas och att skapa minnen tillsammans med dem är för mig enormt givande och kul. Jag älskar mat och vin, så att få fylla på receptboken i fjärran öster, är ju ett strålande plus

  • Aktivitet eller solstol?

    Jag är rastlös och vill mycket hellre vara en del av vardagen i olika kulturer genom aktiviteter. Att fiska, plantera koraller eller laga lokal mat är riktiga höjdpunkter för mig. Jag älskar djur och har alltid strävat efter närkontakt med djurlivet.